Hevosten ratsutus ja koulutus

 

Uusi viiden hevosen talli antaa mahdollisuuden ottaa hevosia ratutukseen ympäri vuoden. Nuorten hevosten kanssa toimiminen ei suinkaan ole uutta, onhan tallin ensimmäinen oma kasvatti jo reilun parinkymmenen vuoden takaa. Omia hevosia on koulutettu lähinnä ratsastuskoulun tuntikäyttöön ja niitä ovatkin esimerkiksi Tärski, Ponu, Mimmi, Prinssi, Ässä ja Jaska.


Pinjari Pohjanmaan suomenhevoscupin voittoon!


 
Suomenhevosruunamme Jaska tuli meille 4-vuotiaana ratsastamattomana suoraan kasvattajalta ja se on yhdessä Maijan kanssa suorittanut Ypäjän ratsastuksenohjaajalinjan nuoren hevosen näytöt sekä koulupuolen loppunäytöt tasolla helppo A. Sillä on kilpailtu aluetasolla sijoittuen helppoa A:ta ja se on ollut mitaleilla Pohjanmaan alueen suomenhevosten hallimestaruuksissa. Vuonna 2014 Jaska ja Maija voittivat Pohjanmaan suomenhevosten yhdistetyn koulu- ja estecupin ja vuotta aiemmin olivat siinä hopealla. Moitteettomasti toimiva Jaska suoritti myös Sannan kanssa Ypäjän koulupuolen näytöt hyvin arvosanoin. 

 

Klockas Ikaros Pohjanmaan alueen nuorten hevosten koulumestaruus KULTAA!

 

 

 

Sannan New Forest oriit Ikaros ja Junost saapuivat meille 1- ja 2-vuotiaina. Ponipoikien kanssa on tehty paljon töitä maastakäsin ja ne ovatkin osallistuneet jo ennen ratsastuksen aloittamista mm. Ponioripäiville, rotunäyttelyihin, Laatuponikilpailuun, Kyvyt Esiin -tilaisuuteen sekä Hippoksen tamma- ja varsanäyttelyyn. 4-5-vuotistalvena ponit alottelivat valmennuksia ja seuratason kilpailuja ja 5-vuotiaana aluetasolla niin koulussa kuin esteilläkin.

Klockas Junost 40 NF Poni Breeders voittaja!

 

 

 

 

7-vuotias Junost on tällä hetkellä kilpaillut menestyksekkäästi kansallisen tason helppoon A:han saakka ja esteillä metrin ratoja. Ponibreedersissä 6-vuotiaana Junnu voitti koulupuolen ja ainoana osallistui myös esteille tullen sielä toiseksi. 6-vuotiaana Junost myös nappasi kolme kultaista ja yhden pronssisen mitalin Pohjanmaan alueen nuorten hevosten este- ja koulumestaruuksissa.

 

 

Klockas Ikaros 38 NF Pohjanmaan nuorten hevosten aluemestaruus esteillä!

 

 

 

Ikaroksen 6-vuotiskausi oli menestyksekäs niin koulu- kuin estepuolella: Pohjanmaan alueen koulu cupin voitto (heA), nuorten hevosten aluemestaruuksissa kultaa sekä koulu-, että esteratsastuksessa, Ponibreedersin voitto, sekä lukuisia ruusukkeita koulupuolella helposta B:stä ja A:sta sekä esteillä tasolta 80-100 cm. Ponin voittokulku on vain jatkunut, sen saadessa suoritusluokkamerkinnän hyvistä tuloksistaan. Ikaros kärjessä kolmatta vuotta putkeen Pohjanmaan helppo A-tason cupissa ja on myös startannut kouluratsastuksessa kansallisen tason vaativaa B:tä voittaen ja sijoittuen ja saanut mm. Pohjanmaan alueen senioreiden mestaruuksissa kaksi pronssista mitalia.

 

 

 

Hinnat  Pulleromäellä 2017 alkaen:
Yksittäinen ratsutuskerta 25 €
Ratsutuskuukausi sis. talli paikka 590 €

Kuukauden ratsutus sisältää:
- hevosen majoittumisen
- rehut (heinä, kaura)
- ratsastusta
- maastakäsittelyä
...ja tarpeen mukaan myös:
- liinausta
- pyöröaitausta
- lastausharjoittelua
- irtohypytystä

Sannan pienen koon vuoksi pystymme ratsuttamaan myös poneja.

Voimme pidentää tai lyhentää aikaa sopimuksen mukaan ja räätälöidä jaksosta mieleisen sinun ja hevosesi tarpeiden mukaan :)

Ratsutamme ja pidämme tunteja myös muualla lähialueella sopimuksen mukaan.